Ons drinkwater loopt doorheen het volledige land. De distributie hiervan loopt door leidingen die reeds jaren onder de grond liggen en bijgevolg lekkages veroorzaken. Lekherstel en versteviging door middel van laminering met een hybride weefsel bieden een duurzame oplossing.

GROUTING KAAIMUUR BREMERHAVEN

Door invloed van getijdenwater ontstaan er lekkages doorheen de damwanden. Deze lekkages zorgen voor uitspoelingen van grond achter de kaaimuren met verzakkingen en instabiliteit tot gevolg. Een grouting van deze holtes in combinatie met een renovatie van de damwanden zorgen voor een duurzame oplossing.

Renovatie van de uitwateringsconstructie en grouting achter damwanden aan de Koninklijke jachthaven te Oostende.

Afdichten en injecteren van de voegen in de natuurstenen constructie. Onderwater gordijn injectie om onderspoeling van de dorpels te stoppen. Verwijderen van oesters voor het droogleggen van de constructie...

BROUWERIJ HAACHT

Waterdichting van de oude gebouwen in beheer van brouwerij Haacht. Evenals het garanderen van de stabiliteit d.m.v. het gunniteren van oude gewelven en het aanbrengen van een opgelijmde wapening.

Injecteren van een waterdicht scherm achter de oude geklasseerde natuurstenen muren voor het behoud van het uitzicht.

Constructieve injectie van de dragende kolommen voor het correct overdragen van de lasten.

Curatieve injecties voor het dichten van waterinfiltraties doorheen, dilatatievoegen, scheuren, grindnesten, stortnaden, kabeldoorvoeren,...

WATERTOREN
KATTENBERG

Grouting in een mijnsite te Mons ter versteviging van de wanden van de evacuatiegangen. Verpompen van grout uit silo's diep onder de grond en op lange afstanden.

Grouting in een mijnsite te Mons ter versteviging van de wanden van de evacuatiegangen.

 

Verpompen van grout uit silo's diep onder de grond en op lange afstanden.

Doornzeelsestraat 55A

9940 Evergem

+32 473 60 15 71

info@bouwchemie.com

© 2020 C3K Bouwchemie BV. Alle rechten voorbehouden.