top of page

POLYVALENT ARBEIDER

98be0d1e-6bc0-4a47-b880-d392a7ee5e3f_edited.jpg


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en leer je graag iets bij? C3K Bouwchemie is op zoek naar een nieuwe werkkracht die polyvalent kan ingezet worden. Wij specialiseren ons in allerhande unieke projecten inzake stabiliteit, waterdichting en nog veel andere projecten. Bij ons is er elke dag een nieuwe uitdaging. Klinkt dit iets voor jou? Lees dan zeker verder!


PROFIEL


Voor deze functie zijn we niet op zoek naar een specifiek diploma. Bij ons leer je de knepen van het vak on the job. Daarom zijn bij ons ook schoolverlaters meer dan welkom. Wel is het belangrijk dat je een zeker technisch en praktisch inzicht hebt én natuurlijk, wil werken.


De kennis van de Nederlandse taal is belangrijk omwille van de aard van de producten. Heb je een rijbewijs BE, dan is dat een pluspunt.

NIEUWE WERKKRACHT GEZOCHT VOOR STERK GROEIEND BEDRIJF IN DE REGIO OOST-VLAANDEREN

Functieomschrijving

AANBOD

 

Je komt terecht in een jong team waar je met verschillende mensen kan samenwerken. Onze werven bevinden zich over het hele land, dus je kan op maandag genieten van het uitzicht van de Noordzee en op vrijdag de werkweek afsluiten in het centrum van Gent of zelfs onder de vliegtuigen op de luchthaven van Zaventem!

Bij het tekenen van jouw vast contract ontvang je van ons een bedrijfswagen met tankkaart, een tablet en een gsm met abonnement. Qua verloning kan je rekenen op een loon dat zéker "marktconform" is, daarnaast ontvang je ook nog een kilometervergoeding in loon. Elke dag is anders, maar op vrijdag zorgen we ervoor dat je op tijd kan stoppen en het weekend goed kan beginnen. 

 

PERSOONSGEBONDEN COMPETENTIES

​Waar hechten wij nu belang aan? Zoals reeds gezegd, diploma's zijn voor ons van ondergeschikt belang.

 

Wel is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en kan samenwerken met het team. Klantgerichtheid en inventiviteit - noem het creatief denken - zijn zeker geen overbodige luxe op sommige werven. Maar het resultaat op het einde van de rit is natuurlijk het belangrijkste. Resultaatgerichtheid & zelfstandig werken komen hier dus vanzelfsprekend bij kijken. As long as we get the job done. 

ee75ac7e-0180-4eab-b00a-5a05ad3ebf5e_edited.jpg

ZIN GEKREGEN?  

 

Omdat wij een heel breed assortiment aan werven en projecten hebben - en een werf soms meer zegt dan duizend woorden -  kan je na een kennismakingsgesprek eens een dag meelopen. 

Op deze manier weet je wat je kan verwachten, wie er in jouw team gaat zitten en hoe jouw toekomstige job er misschien kan uitzien! Dus, heb je er zin in gekregen? Stuur ons een mail op info@bouwchemie.com en we leggen een afspraak vast met onze oprichter én zaakvoerder, die jou graag met veel passie vertelt hoe onze zaak tot stand is gekomen en kijken we dat jij eens mee kan lopen op een werf en daar al jouw vragen kan stellen! 

bottom of page